Friday, 4 January 2013

Christ.
Jeg har brug for flere i min omgangskreds der er aseksuelle, eller i det mindste rent faktisk forstår hvor fordomsfuld det meste af resten af verden er overfor det.

Der er så lidt mennesker der forstår hvad det egentlig er, og de fleste af dem har en negativ mening.
Så ja, jeg bliver ked af det og frustreret når de  gange det kommer op i et offentligt forum, at det så gang på gang bliver gjort til en joke.

Var det om heteroseksualitet ville folk ikke sige noget til det. Var det om homoseksuelle ville de fleste nok tage det ret seriøst og blive fornærmede, fordi homoseksualitet lige nu ligger lidt i midten når det kommer til den slags - de fleste ved hvad det er, men det er endnu ikke godkendt nok til at man kan joke for meget med det, for der er stadig mange mennesker der tager de jokes for gode varer og det forstærker deres overbevisning om at det er OK at have de holdninger.
Aseksualitet ligger helt i den anden ende. Så når nogen joker om det, så siger hovedbestanddelen af publikum; 'Aseksualitet? Hvad er det? Nå, han siger det er dumt/mærkeligt/ikke findes så OK!'
 mange mennesker bliver introduceret til det igennem en joke eller en dum kommentar. Og jeg er så led og ked af det at det halve kunne være nok.

Så fuck af hvis i synes jeg går efter alle der snakker forkert om det eller 'opsøger folk der så bliver trætte af det'. For så længe det bliver taget for gode varer, så er det altså ikke OK. Det er ikke jer der skal deale med eftermælet, det er mig og andre der identificerer os med det.
Og nu håber jeg virkelig ikke der er nogen der læser den her blog. Men det her har været mig på sinde i enormt lang tid. Der er så en situation der lige har udspillet sig der blæste det op igen og jeg kæmper for at være civil men selv rigtig gode venner er uforstående og det er så frustrerende. Så nu bliver der brok her i stedet.
Og nu har jeg arbejdet mig op til en spændingshovedpine. Jeg tager en lur. Godnat.

No comments:

Post a Comment